Jennifer & Armagnac


Lycka och sorg..

Usch vad tiden går fort när man ha roligt.. Det känns som det var nyss min pappa, syster och hennes familj kom. Och igår for dom hem=(
Det är jätte kul att träffa sin familj men lika ledsamt när dom åker.. Tänk om man kunde få ha sin familj nära som dom flesta andra har! Att  bara kunna fara iväg typ bara att låna mjölk eller nåt, och äta middag tillsammnas en fredagkväll!
Hur som hellst så var tiden dom var  här toppen! Det var pappas andra gång han såg våran gård och första gången för min syster och hennes familj.. Dom tyckte huset var jätte fint och fint med så högt till taket.. hehe pappa gillade mina gröna gardiner i "the green room" hehe Min syster gillade hallen och farstun och sen skulle hon tvinga sin man att bygga badrummet likadant som vårat när det var dags för dom att renovera deras! =)  Så det var lite kul att höra att andra gillade de vi har gjort=) Och som pappa sa.. ni har  gjort mycket på kort tid. Både ute och inne. och dom som inte var här inna vi flyttade in förstår nog inte hur mycket vi har gjort och fixat till. Inte bara renoverat utan städat upp och gjort orn ordning så vi kunde flytta hit=)  och saker som man inte tänker på som tar tid, t ex dikat upp diken och rensat sly från åkrar och bytt avlopps rör.. Och som vi gjorde inan vi flyttade in., Byggde stall=)

jaja min familj har då i alla fall haft det bra här som dom har trivts jätte bra enligt dom själva:)
Det jag var mest orolig ver inna dom kom hit var att Robban inte skulle klara av att vara här pga sin allergi mot djur.. Eller mest katter! Men jag måste ha städat bra för han kände tydligt inte av någonting!
Pappa & Jennifer fick sova i gästrummet på övervången och syster, Lucas och Robban sovde i gäststugan..

Men vi hann då göra en del innan dom for hem i alla fall. Vi gjorde hemmagjord pizza som blev kanon! och i stort sätt så var det killarna i huset som var kockarna hela tiden och vi tjejer dukade bara thithi  och vi eller Sandra och Jennifer red en hel del hehe. vi gick många  promenader med Hugo och visade runt lite i våran by. Något som vi alla gillade var att tittade inne i kvarnen som vi har i våran by.. Inte äns jag har varit där. Så det var jätte kul! och ja, pappa 6 syster yster tog enliten shoppingtripp också.. jätte kul.. Det var århundrade sen ja fick shoppa med min syster!  
Jo jag, pappa & jennifer (Hugo) plockade även blåbär i skogen vid gården.. hehe som jag sa till pappa.. ja nu när du kommer hem så får ni äta en god blåbärspaj  med blåbär från Norrland ;D

Det tråkigt var va att Oskar var tvunegn att jobba så mycket med tågstoppveckan.. visst han jobbade natt men han var tvungen att sova så mycket på dagen för att årka dom långa timmarna på natten.(16.30-07.00 och sov då till 14.00) så han hann bara vara med oss ett par timmar i 2 dagar .. men don timmarna hade vi roligt i alla fall=)

Sen vill ja ge ett stort tack till Robban som fixade till våran  dator som vi inte kunde göra själva.. så nu går den mycket fortare så nu är det kul igen att sitta här! haha som i går kväll när ja ladda upp bilder på bloggen tog de inte alls lika lång tid som tidigare.. typ en bild kunde nästan ta 10 min att lägga upp.. och hur kul är det då att göra det!! ?

shitt var mycket Jennifer hade växt.. Både i längden och i munnen hahah jag kom ihåg när jag såg  henne sisst så var hon blyg.. Hon vågade nästan inte säga något.. Nu gick munnen hela tiden och hon var mycket med mej och oskar när han var vaken.. haha och jennifer fick även väcka Oskar när han skulle gå upp ;D Hoppa lite på magen och slutade alltid  med att dom hade kuddkrig med mina "fin" kuddar!! heheh

Jennifer var jätte duktig på att rida. Hon vågade rida både Nikita och Armagnac  själv! trotts hon bara är 6 år=) och som inte hennes mamma vet är att när Jennifer och jag skulle gå och säga hej då till hästarna inna dom skulle åka så fick Jennifer provrida Lilleman utan träns och sadel i hagen en snabbis ;D hehe och det gick bra.. helt otroligt! Lillen bara stod kvar och betade på samma ställe och märke typ inte att hon satt på hans rygg? och det var endå andra gången någon satt på han! mycket beröm till er båda. Tänk att jag fick så fina och modiga syskon barn..Alla tre!! Många pussssar!

Lucas va jätte söt. Han skrattade och smilade nästan hela tiden han var här, så otroligt glad liten pojke.. Och det var första gången jag fick se han förutom på kort.

Tack för dom här dagarna och alla fina presenter vi fick! Nu ska vi klara oss till nästa sommar vi ses!! kram på er och jag saknar er redan!! puss & kram från oss..


Världens bästa pappa!


Ny häst? =)


Robban lite hungrig ;D


en fialisa :D


Armagnac & syrran


Syrrans första ritt på Akke

Syrrans

tror att pappa tyckte det var kul att leka lite med michigan!


Pappa ska provköra Michigan


En liten familjebild i Lucken


Grabbarna grus på promenad. (Robban & oskar


Mina små änglar har lite myspys i sängen


Robban the king!


Norrlands snyggast ryttarekipage! Och dom är lärd av den bästa. mej! heheh


Syster & Nikita.. Inte kan man tro att det är ca 10 år sedan syster red sisst?


Syster och Jennifer rider Nikita för första gången. Älskar syrrans ridstövlar ;D


Mina små bebisar


En trött Hugo och en lycklig Jennifer?


Hugo fått en till kompis :) Jennifer


Syster Tankespridd?=)


Syster Tankespridd?=)


Robban- Systers man


Hallå sötnöt! Lucas


Mys pys - Jennifer & Lucas. Mina söta syskonbarn.


Love!!


Pappa, Jennifer & jag


En del av vår stora familj! :)


Jag tycker nästan att Lucas passar bättre i oskars solglasögon än han själv :D


Och även lilla Jennifer ville hjälpa till att plocka lite blåbär.


Här ska de plockas blåbär...mmm


Syrran och deras snygg volvo.. host host eller snygg för att vara en traktor ;D heheh


Semester med sina kära!


Lill sötisen min!


Jennifer.. Lite fikasugen ;D?


Syrran, Robban & jennifer. Lite kubbspel på baksidan :) (vad siktar Robban på då? )


Lucas (6 månader)


Lucas (6 månader)


Pappa


Min superfina storasyster Sandra. På beskök hos oss. Här äter hon av Robban & oskars pizza ;D


Pappa & Lucas (min systerson)


23 Juli. Hemma igen:D

japp nu har vi sovit hemma i 2 nätter.. det var jätte skönt att få komma hem igen och pussa på hästarna och katterna och se att gården har det bra ;d heheh men samtidigt saknar jag ner till mamma! 

Vi ha donat på nu med gården och plockat upp alla nyinköpta saker.. det blev jätte fint.. men vi är inte klara än.. vi har kvar lite om moblering itv rummet sen bortalen kom upp.. (nästan helt klar) och typ STOR städning som måste göras innan måndag för då får vi stor främmen på gården.. haha gäster från söder.. så då blir vi 7 st men två söta barn :D  men pappan till  min systersbarn är jätte allergist mot katter så däför en stor städning!
så idag har jag och älsklingen satt upp nya gardiner i gäststugan och hämtat en 1.20 säng och lagt in  nya blåa fina mattor, pyntat i fönstern och lagt en duk på nattduksbordet och lite små plock.. Så imorrgon blir det att ta fram dom ny inköpta kuddarna ocgh täcket och sängöverkasstet bädda sängen fin :) och göra klart det sissta..
I gästrummet i huset ska det byta gardiner och byta färga på sängöverkasstet och ta bort lite överflödiga saker som inte ska stå där och ta fram en till säng och ställa in så lilla jennifer kan få sig en egen säng ;D haha oj oj.. just nu sneglade jag lite på listan som står  vad vi ska göra innan måndag ;D hehe så i morgon ska jag hoppa in i målarkläderna och måla klart utemöblerna och dona klart i gästrummen, tvätta, rensa ogräs och slänga bort kottar på gruset på infarten..haha ja ni som känner mej är ju inte förvånad att det finns en " göra" lista ;D?  jaja nä ikväll/ natt har vi satt in spotlight i badrummet.. Tänk vad lite  lyse kan göra mycket.. Nu vart det ännu mer "spa" känsla i vårat mysiga badrumm ;D o i kväll när det är så mörkt så har jag tänt lyktorna ute på bron och massa stearinljus i farstun som lyser upp den fina röda fondväggen och doftar vanilj! mmm... jätte mysigt..

Nä en av dom bästa investeringarna vi gjorde varatt köpa skoskåpet med spegel till farstun.. skit snyggt!!så nu slipper ja se alla hemska skor på hallgolvet framför dörren! 
Sen idag efter älsklingen var på mötet om tågstoppveckan så for han sen och hämtade ut min chokladfontän som jag har fått av pappa.. mm lyxigt.. hehe så när dom kommer ska jag bjuda på chipps med chokladdopp =)varmt...

Tänk er en vinterkväll, man är frussen och just kommit fin rån stallet och behöver något varmt och gott..mm Ta fram lite chipps och doppar det i den värmande flytande 70% chokladen mmm smaskens!!! heheh

Nä usch nu måste ja nog och lägga  mej.. ska bara först bära ut spjälsängen som vi har satt upp som syster min ska få låna till lilla Lucas när dom kommer :)    har det gott!

Gävle fort på dag 6. Dag 7-hem

Dag 6: ännu en gång så blev det en shoppingtur.. haha men den här gången skulle även Åkebråke shoppa ;D
Så för min och Oskars del så blev det våran sissta runda på hööks, ikea och bilteama..
Sen fick vi besök av min broder från norr hehe han hade en körning med lastbilen så han svängde förbi och fikade med oss.. haha Senare på dagen så Kom G.B så det blev fullt hus! Så det blev en runda i hemlingby lite senare och G.B földe med..haah så många roliga bilder fick ja på alla hahah...
Sen på kvällen när alla hade farit hem for jag, älsklingen, mamma och Åkebråke till en resturang (som jag tyvär ej kom ihåg namnet) och åt en jätte god fläskfilé halv inbakad pizza :D mm gott!!

Dag 7 & Hemresan:  dagen började gansak lugn, förrutom att snickarn kom och väckte oss heheh
Sen blev det god frukost och promenad med hundarna.. Då blev det posing framför kameran:)
Sen for oskar och gjorde sissta eldragningen kos G.B och senblev det veckans godaste middagg.. Hembakad pizza av kocken Åkebråke!! Mycket god.. Och faktist mycjet godare än ute på pizzerier!! Ni ska veta hur kul det är att se Åkebråka hålla på i "hans" kök när han lagar/bakar eller gör något liknade.. Allt ser så kul och lätt ut för han! haha oj oj och det bästa är att  man verkligen ser hur kul han har det och hur han blandar och kommer på nya ingridienser hela tiden! och det är inte lätt att fråga om recept från han, för han har inga, allt kommer när han lagar maten.. så inget är den andralik!! =)  Men han kan ge tips och mycket  bra smakråd :D Åkebråke= Mycket fin och viktig bonuspappa!
Men till middag blev det ganska fullt hus då med, för G.B kom också=) och sen efter ett par timmar vilande på soffan så for vi hem.. haha men mellan maten och eldragningen så packade vi bilen.. hahah oj oj många gånger sa oskar, nä de här går inte.. vi får ta hem det viktigaste! haha jo eller hur sa ja.. ni som känner mej vet hur jag är;)så  ja sa bara att allt är viktigt och allt ska med hem för annars skulle ja inte ha köpt det! hahah så till sisst så fick  vi med allt i bilen..haha Och även även jag och Hugo rymdes bak men det var på håret ;D 

Så vad kan jag säga om denna resa?: rolig, dyr :D, mycket mamma & dotter harmoni, bra med motion och spännade och mycket glädje och GOD mat! :D  Så tillbaka vill vi garanterat =)

kram till er i Gävle och tack för den trevliga veckan! puss & kram från oss i Gården Lucken

Gävle dag 4, 5 & 6

Hej.. Nu har jag haft  så fullt upp med annat så jag har tyvär inte haft möjlighet att skriva vad som har hänt  här ;D
Vi har haft väldigt tur med vädret, de har hänt att det har regnat  en del men de har nästan åkt bort lika fort=)
Nu har jag varit på hööks minst 4 gånger redan hehe och ikea 3 gånger och bilteama 2 gånger och klädaffärer något d'är i mellan ;D oj oj.. de är tur att man inte shoppar så här mycket varge månad hemma heheh nä men de är faktist saker som vi behöver och även grejor som vi vill unna oss.. Som sagt man måste leva också inte bara köpa byggmatrial och de!  Tänker man på summan så undra ja vart i hellsike vad de ha gått åt? men sen så ser man vad  och hur mycket för pengarna man har fått så blir ja lugn och nöjd ;)

I fredagskväll kom älsklingen och Hugo ner.. Mamma & Åke visste inget.. Detta hade ja och älsklingen redan planerat inna jag skulle åka.. heheh Gissa om dom blev chockad när Hugo och Oskar stod utanför deras dörr och säger.. Jaha är det här man får nattkaffe?? =)
Det gick till  så här att jag lurade med mamma på en nattpromenad med deras Hund (foder) Isac. Och där kom en läskig bil som stannde vid vägkanten och en man tittade på oss. haha ni skulle ha sätt mammas blick.. För här nere finns det mycket gangsters och läskigt folk! Så jag skrämde mamma och frågade om hon har mobilen med sig så vi kunde ringa Åke för den där mannen  kanske här dum? haha så plösligt ropar " killen" HEJ! Vad gör ni ute så här sent.. va säger mamma... OSKAR?? Och så skrattar mamma och tittar på mej och förväntar sig att jag ska se lika förvånad ut hahaah och sen berättar vi historen att vi redan hade planerat detta..Men glad blev dom :D

I dag har jag och älsklingen cyklat till Dollar och köpt de sissta där från och sen har  eller är rättare sagt Oskar hos en bekant till oss och hjälper han med en eldragning typ i hela bostaden=) jaha  jobb jobb :D
Sen har vi varit på en jätte fint område där dom har en massa gångstigar från 2 km till mil alltså.. och olika terränger.. En stig heter "inte nudda marken" väldigt fint.. dit vill jag gå..Dom har även plats där dom tävlar med cyklar, dom cyklar nedför hemska branta backar med gupp. och på vinter åker dom slalom, skidor, snowboard och dom har även en barnpacka för åka pullka.. Vi ska gå dit kanske imorgonkväll. För oskar har inte sätt den platsen än.. så kanske vi grillar där.. För de fanns olika grillsplatser efter stigarna =)  Hemlingby heter stället. far dit om ni är i närheten.. Jätte kul för barn och hundar!

Annars har vi tagit det ganska lugnt. I går for jag Oskar själv ner till Valbo på ikea och hööks.. haha Imorgon blir det en runda till över allt.. men nu är de mammas tur  hahah Åke ska visa mej 2 andra hästaffärer som jag aldrig har varit på.. Som Åker säger. Han har dragit ut på  tiden för han tycker jag är så jobbig på hästaffärer. Han fattar inte hur man kan gå i så många timmar på en och samma liten affär? ja alla hästintresserad va säger ni till de?? haha hjälp mej=)

usch tänk att det här är min andra semester vecka.. bara typ hälften kvar=/ jaja ska blir skönt att få komma hem ockå och få ställa upp alla nya saker och prova allt fint som jag har köpt åt hästarna och gården... Och mycket tack till dej Alexandra som har ytterligare ställt upp att vara gårdsvakt!! Många kramar till dej..=)

Nä nu ska jag hoppa ner i badet och plaska lite i skummet heheh.. kram på er i Norr!! :D

Gävle dag 3

God morgon alla glada. Idag blev man väckt av snickaren som mamma & Åke hade bokat.. snark....
Usch blev en sen natt igår.. ojoj sen sovde jag ganska oroligt...hhmmm?? Saknar min älskling!
Det blev tydligen bra tecken för mej efter spåningen, så jag behövde inte vara orolig.. Jag är jätte nöjd  med dom kort som hon läste för mej!! Jag skrev ner allt på papper så nu får man se vad som kommer att stämma in på våran framtid=) Sen läste hon av mina ögon.. mmm ja jag kanske borde vara försiktig med stressen och sova MYCKET mer! Annrs kommer det att hända något illa tydligen?? hhmmm jajaj
Hon kunde se att Oskar sulle ta med mej på en resa över vatten med båt och det kommer att hända något stort på den? och resan kommer att vara fin och harmonisk. Sen inomkort efter det blir det också en flygresa?  oj härligt tänker ja =) Visst Oskar har börjat surra nyligt att någon stort ska hända och även utlandsresa :)?
Det Bästa av allt så blev det en känslig fråga jag ställde. Jag ville veta omTrissan kunde förlåta mej och om hon hade det bra?  Synnve sa att denna hund berättade tydligt genom korten att Trissan önskade att hon kunde komma till mej och trösta mej. det var inte alls mitt fel. det var hennes öde att vandra den väg hon gick. Hon hade det jätte bra hos oss och hon har gått över till andra sidan. Hon är en stark skyddsängel som vakar hela tiden över mej/oss. och det var henne jag kände den gången jag var så ledsen och trodde inte att jag inte skulle klara mej igenom detta. och sen frågade jag om hon hörde mej när jag pratade med henne vid graven. Tydligt sa hon att hon hörde mej hela tiden och hon fannas hos oss hela tiden och tittde på oss.Ochjag behövde inte gå till gravenför att prata med hennne! och dom gångerna Hugo betedde sig konstigt och såg ut som han lekte med henne när hon fanns så var det henne han lekte  med. Hugo hade en väldigt stark och fin relation än med Trissan. Han kunde se henne. och Hugo mådde bra nu och han kommer att må bättre. Sen ville jag veta om sjukdommen kunde botas eller om de berodde på mej och det var de inte. Synnve kunde se att det var en sjukdom som växte fram långt innan vi såg det. Och Trissan ville inte visa det för oss. Och var stark och valde att leva så här med oss. Lyckligt till slutet. Hon trodde att det kunde komma från livmoderna-äggstockarna. att det  var en cancer som växtre sakta fram och det var den som njuren tog stryk av. Så det var definitivt inte mitt fel! Trissan ville att jag skulle gå vidare men inte glömma henne för  hon glömmer aldrig oss!

-Tack tjejejn min! Det betyder väldigt mycket för mej att du kunde svara så stark & tydligt till mej, nu har det lättat flera ton från mina axlar. Älskar dej Trissan.. R.I.P. Min älskade vän!

Sen en anna fin sak. Hon kunde se att jag skulle få köpa en till häst. En unghäst, väldigt billigt pga felskött. En vit hingst.. mycket snygg och prydlig. Han ska eller kommer att kunna kunna en del konster. Med tålamod blir det en jätte fin häst. han är mycket snäll. Jag kommer att få liknande relation till han som jag har till Nikita.En mycket speciell...  Tydligen kommer den hästen och jag gå långt och många kommer att erbjuda mej mycket pengar för honom men jag kommer inte att sälja han. För jag ser mina hästar som min familj. Som mitt barn! Hon kunde se att jag kan ev ha han till avel. Och han ska vara av en finare ras. En andalusier?

Sen kunde hon se att vårt hem kommer bli mycket vackert och vi kommer att trivas jättebra och de är där vi laddar våra batterier...=) Resten är hemligtstämplat ;D

Om en stund blir det ner till Valbo. Ska in på mina efterlängtade affärer.. Ikea & Hööks heheh Stackars Åke han har verkligen grummlat på det :)
Nu ska jag hoppa ner i badet hihhi ;)

kram på er!

Saknar dej älskling och vårt hem! LOVE

Gävle dag 2

I dag har det varit kanon väder.. Solen skiner så varmt och skönt!
Jag har dragit ut både mamma och Åke på promenade sen jag kom=) hehe Idag var vi på en runda med bilen .... BMW deras ha drag den ;D heehhe men jag saknar min merca men den står hemma så fint så ;D Vi har varit på City cross där jag beställde spenat med fisk som vi ska äta i morgon..mm de va minst 1 år sen jag åt de.. haha måste passa på nu när jag har mamma.. Idag blir det grillat med potatisallad mmmm jaja sen åkte vi till bilteama där jag köpte spelet kubb som är jätte efterlängtat hemma!  och nya målarpenslar och 3 verktygslåder till älsklingen.. Minns så vä hur ledsen han blev när dom andra som han hade gick sönder=/  Sen blev det Dollar. haha kanon affären! Hittade mycket fint, som  nya skålar och med text t ex Grädde, sallad, sylt, socker, kakor.. och fya mindre skålar hel vita som man kan te x ha chokladmousse i =) sen hittade ja min favori film som jag köpte (The Guardian med Kevin Costner & Ashton Kutcher) Så det blev lite shopping för min del=)  Jo just, sisst men inte minst så beställde jag chokladmousse av Åke till efterrätt någon dag.. Tänkte att vi måste inviga mina nya (chokladmousse skålar) hihihi

Fick nya sommriga gardiner av mamma idag som jag ska sätta upp i gäststugan när jag kommer hem :)

Ja  i kväll då.hhmm Efter grillningen så kommer "Spå tanten" Synnve och ska spå mej.. va shit va ha ja gett mej in på? Det kändes bra när jag bokade tid med henne men nu vete tusan?? Tänk om hon säger att mitt liv kommer att frörloras inomkort eller  att Oskar kommer att hitta någon annan? vaa?? hhmm Nä inte de va, så illa kan de väl inte va..hhmmmn usch få inte tänka så, de kan blir jätte bra också! =)

jaja nä nu ska ja gå och terra Åkebråke lite hihihi kram på er..

saknar dej Älskling!  LOVE


Nu i Gävle

jaha nu har man kommit ner till Gävle.  Resan gick fort ner.. Men jag sovde nästan inget.. Högst en timme. Dom visade 2 filmer på bussen. Först var E.T. och den andre var någom kärlekskomedi, ganska bra faktist=)
Annra har vi tagit det ganska lugnt idag. Just nu regnar det för fullt! Med blandat uppehåll, men det är varmt 21.5+ och mycket mer fuktigare luft än hemma.
Jag tog med mej lite rabarber hemifråm gården som jag gav till mamma och Åke. Så just nu håller kocken Åke på med en rabarberpaj :D mmm
mammas och  Åkes nya lägenhet  är jätte fin! alledelens nyrenoverad.. Tapeterna är hur snygg som hellst.. Och mitt rum var jätte tysigt med med egen tv och dvd och datorn och allt :Dheheh och det bästa när jag kom fram var att jag fick ligga i en nys (bättre begangnad) säng med nya fluffsiga kuddar!! mmm så gott jag sovde dom få timmarna innan älslingen ringde och väckte mej.. så det blev hela 4-5 timmar som jag ha sovit nu hehe .. tidig kväll då?=)
Sen har jag och mamma hunnit blädrat igenom hööks katalogen och ikea.. och små tittat och planerat var dom behöver köpa lite nytt till deras lägenhet=) och självklart till mej och Oskar :D
Annars känns det jätte kul att få så lillamamma  igen! jag fick då beröm av mamma att ja ha gått ner mycket sen sisst=) och jag måste säga detsamma för både mamma och Åke har gått ner mycket! men en sak var lite underlig.. mamma har minskat på längden? eller jag som har växt?=) hhmmm
nä skämtosides. saknar mina små djur hemma i alla fall. Och det kändes mer jobbigare nu när Akke har gått så fint på slutet! Stelheten i ryggen verkade ha släppt nu? Han var så fin dom sissta 2 gånger jag red han..Han verkligen bjöd fram i galoppfattningarna .. och det bästa av allt, sen Diana  red han blev jag mer peppad att rida med vanligt bett.. det funkar men ja måste rida mer med det.  Jag känner att han blir mycket starkare med det när vi rider ute men samtigt går han stadigare med det.. och jag måste lära mej också att inte bli för stark i handen! Usch på mej!!  och sen en jätte kul grej som hände igår inna jag åkte med bussen,Alexandra red barbacka på Nikita! och det var första gången för henne sen hennes körolycka ned häst och vagn! jätte bra gumman.,, du var så duktig och det såg jätte fint ut! man kan inte tro att du ha haft ett sådant långt uppehåll och sittsen satt då kvar för dej!! :D kram på dej..och du tack för godiset du köpte åt tmej till minbussresa..det var mycket gott att sitta och små åta lite till filmerna =) det finns ingen bättre "lillasyster"!! hihhii och hoppas du överlever dom här dagarna själv nu med storbrorsan din heheh
Nä nu har jag spenderat nog me min tid på detta inlägg från min semester heheh.. skoja bara!! Skriver nog mer sen så ni är uppdaterade ;D kram på er!!

Får inte glömma att berätta att jätte bra gewj... Mamma har badkar i lägenheten!  Så nu blir det att  bada av ;D

saknar dej älskling och alla våra djur..LOVE

10, 11, 12 Juli

Nu har helgen snart gått.. haha men det gör inget för viss person har ju semester ;D
Fredag kom Alexandra hem till oss.. Då började vi såga i väggen där portalen ska sitta! Ojoj vad damm och skit det for över allt.. haha Himmla så fint timmret såg ut i väggarna! =)
Lördag blev det gå på vännäsdagarna men det blev ju katastrof! Så dum vi va så tog vi inte ut några pengar någon dag innan så vi hade inget lös! hhmm jaja och stå i kön på bankoutmat  kunde vi glömma.. kön var så lång så där skulle man få stå i 2 timmar säkert..hhmm och dessutom skulle nog alla pengar var slut när vi skulle få komma fram?hhmm jaja men en vas hittade jag för 25 kr och en rosa t-shirt med Betty boop på haha så det blev en billig dag på vännäsdagarna  ;D jaja sen blev det lunch med Diana & Emil.. haha ja byggsnack kunde man ju säkert ge sig ´på att det bli hhah

Senare på kvällen ringde Diana och sa att hon och Emil ville komma och hälsa på så då blev det bara att sätta på grillen och Diana fick sig ridtur på Akke :D åå så kul det var att se från backen hur Akke gick.. oj så fin!! Min lilla snyggis;D heheh Jag får vara glad att jag har så otroligt fina hästar! :D

Söndag, ja idag då.. hhmm trött dag..gick ju inte och lade oss förren vid 2 kanske? tog ut hästarna vid sju och se förförsta gången gick ja och lade mej igen.. ååå va skönt.. Ända fram til elva sovde vi!  så nu håller älsklingen på att klippa gräsmattan och jag och Alexadra tvättar och bränner låter till mp3 som jag ska ha på resan i morgon.. usch, hur ska det gå att lämna hästarna och gården i en vecka.. det börjar kännas i magen nu.. mina så älsklingar,, jaja dom får då en veckas vila:D det kan mina små gammlingar får göra.. Det har dom gjort rätt för sig! Nä nu ska vi dona på att moblera om i tv rummet och försöka få dit ena sidan av portalen och sen kanske hinna fixa inne i gäststugan..

kram på er!!

Armagnac & Diana


Dressyrtävling snart? :)


Diana och Armagnac. Min lilla snygging ;D


Diana och Armagnac


Vill tillbaka till jobbet?? hmmmm...


Har jag något mellan tänderna ? ;) (Diana)


Årets ridmode!


En masserande vän!


oskars nya jag!


Snart börjar min Semester!!!

åå vad jag längtar.. om två och en halv timme går mitt jobbpass över och min semester kan börja!! :)
Gävle resa på måndag kväll, thithi.. Där nere blir det shopping på hööks, bilteama och ikea med mammsi och åkebråke.. ja tusan också, åkebråke måste med..det är ett måste för han ska vara min packåsna nu när inte Oskar är  med.. hhihi och självklart blir det shopping på stan också ;D

Visst det kommer bli lite tomt att lämna alla jobbkompisar och de, men ja ska nog klara mej hehehe ;D

Kommer att sakna dej Emma! puss på dej..

Nä nu ska ja göra det sissta rycket innan jag ska hämta alexandra från bussen och sen påbörja min semester:D åå va ja skriva och säger ordet "semester"??

Vännäsdagarna imorrgon då=)

Träffa Diana och Emil på lördag och prata om deras ev hus och våran bygghjälp:)?

Kram och hej och trevlig sommar! Kram

8 juli

Ja nu sitter man åter igen och har lite rast ;D hehe Idag ha de nästan varit uppehåll från regnet nästan hela dagen=) så d eär ja nöjd över att få jobba isådant väder!
För igår var det inte kul,  det regnade så otroligt mycket och självklart sånna dagar man har lämnat extra kläderna hemma! Ja så de var bara att gå i dyngblöta skor m e sockar.. visst ja hade vantar med mej men ja tog ju som fel modell för vädret.. hehe stickade...hmmmja så dom blev ju typ blöt direkt!
Jaj så på rasten man hade så låg man i massagstolen under 3 FILTAR! men frös endå=/ jaja men ja är då på bena en.. men de är ju ganska självklart att ja kommer att åka på någon förkylning nu när de är vännäsdagarna och när min semester börjar??

jaja annars fint. åå men titta just nu under rasten min så kom dom från jobbet och bjöd på en hallontårta =) mm mycket gott! och så passar det bra för ja åt bara yoghurt till lunch=)

kanske det blir en Gävle resa för mej till veckan och träffa mammsen lite? : ) Tänkte dra med henne på en liten shopping runda på hööks och ikea' ;D hehe sen ska få ja se om mamma kan se att jag har gått ner 10 kg sen sisst vi sågs som var i julas=)?

Nä nu kom Emma så nu ska vi gå och handla lite :D hoj så länge!

Bron KLAR!!


Det bästa med hästlivet är att springa fritt med sina kompisar i en hage full med grääs!! :D


Ronja =)


Busungarna ;D


Lite morgonfint på köksbordet till älsklingens dag :)


ett litet morgonpaket på stora dagen ska man ha! och självklart så ska de vara på byggmästarens nybyggda bro :D


och blåås!!


haha vågar vi verkligen äta av denna tårta?


Så här blev min första tårta "kladdtårtan" som har har bakat någonsin! och den värdefulla som fick den var Oskar! Den bästa i världen..


Även en raggare måste vila ;D


Här har vi stora killen som fyller 7 år :) och han bästis som också heter Mattias


Vi hälsade på hos broder för någon Tias fyllde ju 7 år..??


Någon Byggare som blev nöjd med sitt bygge ? ;)


hhmm stör ej, byggare med sågen i högsta hugg ;D


Här ska det byggas en bro :)


Sommarbild på Armagnac :)


helgen hos oss

ja de va ju självklart att det skulle vara mulet och regn hela helgen nu när vi båda är långledig...hhmmm haha men samtidigt så hade vi en annledning att städa upp i matrummet som var vårat förråd tidigare=) så nu är båda dörrarna öppna och ett bord med stolar och vitrinskåp står nu så fint där=) till och med dom fina gröna genomskinliga heltäckande gardiner hänger så fint över dom höga fönstren som finns i rummet.. så det blev ett helt annat  sken inne i rummet..jätte fin.. rummet blev mycket större och det ser ut som ett annat rum.. visst de är inte renoverat här inne än så den gammla och fula gröna mattan med motiv på syns och den vita hemska och små trasiga tapeterna är ju kvar.. men det bästa är att den fina kakelugnen syns och är så fin!!  trotts den fula golvmattan och tapeten så känns det underbart att ha rummets dörrarr öppna.Så just nu sitter jag vid bordet och skriver det här inlägget och Hugo ligger nedanför mej och framför mej inne i tv rummet sitter Oskar på golver och försöker lösa hur han ska montera upp bortalen hehe ;D  Igår hade vi våran premier middag i matrummet.. kändes väldigt mysigt..

Vi har redan haft en granne på besök i morse, han ville ha hjälp med att lasta av några pallar med plattor på hans gård sen när lasten kommer=)

Sen igår hämtade jag ut ett paket från Börjes.. Jag hade beställt 60 plastpinnar till hagen och 3 rullar med tråd och sen lite isilatorer och trådskarvar...Så nu ska dom väl få en ganska stor betes hage=) beställde lika mycket förra sommarn... Så jag fick hjälp av min underbara sambo att bygga upp hagen så just nu står hästarna så fint bakom huset och betar=) Bästa betet i år är åkern bakom huset, så Lillen syns knappt i de höga gräset hahah...

Annars har det varit en ganska lugn helg på Gården Lucken, det har mest blivit städning av matrummet, cykeltur runt öreälven med Hugo och ridning och lite bygge med bortalen.. jo sen var vi på en tripp till Nordmaling och tittade runt lite...Tyvär inte så mycket sol och bad som jag hade hoppas på  men det får ja väl ta till helgen när min semester börjar haha!! Så underbart.. 5 jobbdagar kvar nu  bara! :D

Och sen är de ju vännäsdagarna till helgen de får vi inte missa ;D

jajaj nu skajag dra med  mej oskar och hugo på en cykeltur, ha de så gott alla när och kära.. Jo lycka till mamma med eran nya lägenhet.. vi ska nog snart komma ner och inspektera hehehe kram på er!!

RSS 2.0