Nyaste bilden på mej :)


veckan som varit :)

Vad du är gullig mamma...Jag ska städa lite bland kläderna i helgen om inte mitt "ryggskott" stoppar mej..
Tack för senast mamma & bonuspappa, jag hade en jätte trevlig helg med er!

Veckan har rullat på som vanligt, i måndags var båda lediga så vi tänkte titta på vigselringar men då kom vi på att de va ju en röddag och allat var stängt =/ så vi brassade upp till lycksele och överraskade svärföräldrarna :) och svängde förbi Diana & Emil på vägen hem!

Sen har jag varit på gymmet i veckan.. Kört lite bröstträning och gåbandet i uppförsbacke med tempo i 30 min o lite annat.. Pust, de va jobbigt!! Sen fick jag lite coach tidigare i veckan.. Ellet stenhård träning med axlar, armar!! Träningsvärken satt i 3-4 dagar :)

och sen kom ryggvärken.. Jag kände av de lite igår men trodde att det var träningsvärk, men jag undrar om det är påbörjad ryggskott?? Det hände något när jag tog Akke på ridtur i morse...Eller blev värre.. Så älsklingen sa att han kunde mocka åt mej.. Du är bäst! pussen

Så nu sitter jag på jobbet och ser att jag har en ganska bra kväll så det här ska nog gå vägen...Jag tränade även på bollen innan ja for, fast jag lovade älsklingen att jag skulle ta det lugnt med träningen pga ryggen ;D

Tänkte även gå till gymmet på min middagsrast i kväll, men bara gå på rullbanet.. men ingen backe men i tempo.. jag hann inte ta en prommis innan jobbet så därför.. O det kan väl inte ska  ryggen mer?

Igår hade vi möte på jobbet. Och så firar vi facket 100 år nu i år.. Så dom bjöd oss och våra familjer till Lyckseledjurpark :) Så jag tänkte ta med mej älsklingen och tias på en liten utflyt dit! 22 Maj var det.

Och i morgon ska jag hämta tias efter skolan för jag ville ha han i helgen ;D och skulle vi få...Så vi ska fira lite påsk i helgen och kanske fara till leos lekoland :) Hoppas bara ryggen blir bättre...

Puss

Vår påskhelg

Hur har eran Påskhelg varit då=)?

I torsdags for jag och älsklingen på bio. Vi såg änglavakt, som var faktist ganska bra..

Jag köpte nya jeans i onsdags, jätte fina.. Blev kanon snyggt till mina stövlar, hade de självklart på mej till bion ;D Så nu har jag i alla fall ett par byxor till finare tillfälle haha usch... Mamma, vill du ha mina gammla jeans :)?
Nä så denna vecka har man gått mest i mjukis byxa...Skönt att ha något som inte sitter åt..eller för löst..

Ha börjat sätta igång akkeballe nu, något pigg kan jag tala om.. Sen har vi hämtat en till bal.. kanske ska hämta en till innan det blir flör varmt.. och våran trogne vän, kronhjorten är fortfarande kvar hos oss och äter och hälsar på :)

Till helgen ska Tias sova hos oss, så ja har denna vecka att tänka ut något som vi kan hitta på..

På måndag ska vi till Umeå och titta på vigselringar. Se om någon faller oss smaken! Först blir det butiken som vi köpte förlovningsringarna på.. Hoppas dom ska ha några fina...Eller kanske vi gör egna?

Älsklingen har varit duktig som har spikat in innetaket i klädkammarn i helgen medans jag har jobbat, fattas tydligen några bräder så de blir väl att handla dom också på måndag. Sen är det bara tak, golv och fönsterlist, färg till golvet och taket kvar. Och sen är det bara att sätta upp inredningen....Längtar!!

I morgon blir det gymmet för min del :) kram från oss

Glad påsk 2010

Tack alla vänner och familj för dom fina kommentarerna om bilderna på mej i kommunaltidningen :) Och era pushningar och intresse värmer mej i mitt hjärta! Det känns mycket roligare när alla vill vara "delaktiga" i mitt nya hälsosamma liv :)

Igår ringde mamma och var ledsen. Ena vin glaset till bröllopet hade gått sönder av en olycka av deras ena katt.. Så hon får med iver tillbaka för att köpa ett nytt.. Men snälla lilla mamma.. Det ordnar sig alltid.. Du är så god! Min kära lilla mamma :)

Sen hade både svärmor & mamma köpt lite saker till bröllopet igår:) Svärmor hade köpt lite dukar som jag skulle få se, och mamam & Åke hade köpt några uppläggningsfat hihih Ska verkligen bli spännande att se sen när allt ska upp och få se hur fint det kommer att bli ;D

Sen måste jag berätta lite om en knasig morgon jag var med om i veckan.. 
Jag hade lite bråttom en morgon, så jag tog bara en matlåda i kylen och for...När jag skulle värma dosan till lunch så fanns det bara stekpotatis hahah va ni skulle ha sätt mitt fråfetecken åvanför huvudet!! hahah
Så det blev lite röktskinka till potatisen och salladen:D ordnade sig till slut ;D

nu ska jag ut och med akkeballe och sen en prommis med Nikita..
Senare i em ska vi till umeå och köpa lite hästfoder och sen på bio och se änglavakt:)
Sen måste vi till nordmaling och köpa en rundbal till, räckte inte som jag hade räknat med..


Glad påsk till er alla! kram från oss i //Skogsgläntan
 


RSS 2.0