Till alla våra änglar som ha lämnat jorden!

Vila i frid alla våra nära och kära som har gyllat våra dagar som ej nu finns på jorden med oss.. Nu ska vi tända ett jus för er!

- Vi/ jag är stolt och glad att fick vara delaktig i era liv och lära känna er.

-Saknar er.

kram från oss i skogsgläntan:)

Se de snöar, se de snöar det var väl roligt hurraa!!

Å så kul.. Visst sommar är härligt men under dom här gråtrista dagarna så längtar manefter snön:) Tittar nu ut genom fönstret och ser hur de faller stora snöflingor!!

jag ser framför mej hur mysigt vårat lilla hus lyser upp vid skogsgläntan när snön ligger runtom husknutarna.. Det lyser så fint i fönstren och glädjen är stor att julen snart är här:) mm Love!!

i Helgen då,  idag kommer ja hem lite sent.. Cillan fyllde år igår så vi ska fira henne i kväll och samtidigt har hon ett "klädparty" för barn...Märket från My kidoo

Lördag & Söndag blir det väl att vinterställa huset/gården. Annars blir det nog bara att ta det lugn toch umgås med alla.. I veckan har jag & älsklingen nästan inte hunnit prata med varandra.. Så det blir nog att vi tar våran stavgång och Hugo med oss runt öre älven ;D

Hoppas att hovis kommer snart.. Det hade dykt upp lite förhinder sisst han skulle komma ja hoppas han kan komma i helgen ? Vill ut och rida mina älsklingar!!

Trevlig helg tiller alla nära & kära!! kram på er

God morgon!

Klockan ringhde 04.30 så var det bara att stiga upp. Ner och starta kaffebryggarn och morgonfika, och sen släppa ut hästarna.. Gäsp..... Sen en puss på älsklingen inna han åkte iväg. Sen vara det bara att klä på sig och sen hitta en spegel och se att man ser någelunda ok ut innan man kommer på jobbet:)

Så nu sitter jag här.. En halv timme tidig!! Så ja måste ha varit snabb i morse;D Kommer knappt i håg den, allt gåt väl på rutin heheh

Så god morgon gott folk!! :)

Vetrinär besök- Känslorna blev starka, och Trisan fanns konstant i mitt huvud

Usch aldrig kul att åka till vetrinären. Men jag försökte vara stark för min vän och höll tillbaka tårara så gott jag kunde.. Det jobbigaste var när jag såg "rummet" där vi var, du & jag och fick det oförglömmliga beskedet...men denna gång var jag som stöd åt min kära vän Linn och hennes söta katt!Och det slutar lyckligt, kisse fick åka med hem=)

Usch den här stunden tänkte jag tillbaka när jag satt här med min fina hund Trissan och hur ledsen jag var. men för oss så slutade det inte lyckligt.. Jag fick inte låna en såndan fin ängel av gud längre!

jag saknar dej Trissan, jag gör verkligen det! Det går inte en dag som jag fortfarande hoppas att du ska stå där bakom dörren och och tittar på mej med dina himmelska blåa ögon... Love.


Nu äger vi en jordbrukare-David Brown

Ikea resan med Linn var jätte trevlig.. sån tur så är Inte Linn hästintresserad spå det blev inte så jätte mycket shoppat där inte..heheh Ett stalltäcke med hals till Akke och gummiringar så inte magremmarna ska gå upp och en platta som håller ihop magjordarna om dom skulle losstna ur låsningen. och lite annats smått och gått=) Täcket satt jätte fint på akke!!

På ikea blev det desstomer ;D Så nu är dom mörka och kallda nätterna räddade med massa doftljus heheh hur som helst så var resan jätte trevlig!

Sen kom man hem och där står det en traktor-jordbrukare. En David Brown som älskling hade köpt.. :)




i helgen ska vi...

till Lycksele, på höstmarknaden i Nordmaling, ev en liten bilresa, ikea resa :)

De ni ;D

Ja va kan de vara;D

Hoppas hoppas.. Nu ska något stort hända.. håller tummarna för positivt svar  i kväll:)

Nu ha ja tagit ut pengar till hovis, små shoppat lite på lunchen och nu ska jag fara och tanka så ja kan köra hem direkt efter jobbet.Det är så typiskt mej att glömma och tanka.. Såg i morse att reservlampan började lysa när jag for.. hhmmm så de är nog dags att tanka:)

Går av mitt skift idag, så det blir lycksele besök imorgon och fira svärfar och "lillasyster"

ikea nästa


Hundvakt, Möte, hovslagar besök.

Möte hela eftermiddag å¨jobbet. Dom bjuder även på muffins och smörgås=)

Hundvakt i veckan åt Saga.. Roligt för lilla Hugo=)

Ursch de börjar bli hårt i backen så snart går det bara att skritta och promenera med hästarna.. Men hovslagarn kommer i morgon..

6 år har jag stått vid din sida idag! Det är jag stolt över

Tänk att det  var exakt 6 år sedan det blev jag & Oskar!

Inte precis på tiden för det är inte förrän vid 20.00 i kväll=)

Så grattis äskling på våran dag! Jag är så stolt & lyckig att jag har haft dej vid min sida och jag vid din, och att det fortfarande känns så här underbart. Och jag bara längtar att få fortsätta att dela mina dagar med dej...puss på dej min  kära.. En god middag väntar på dig hemma ikväll och din kärasambo!





sjuk dag 4.5

Under  natten fick jag  stora problem med mitt vänstra öra...Fick så jätte ont så ja inte kunde sova och nu är ja typ halft döv=/ ja, ska väl inte kaga men nu har man väl fått öroninflammation också!!

Ha stora beslut ångest just nu.. varga dag som går mår jag dåligt för att jag inte kan jobba och att dom ska tro att jag är hemma bara för att vara hemma.. men så är det säkert inte.. man vill som inte vara tillbesvär.. Men man .. ja ha lärt att känna min kropp lite grann nu i alla fall.. Så nu är ja hemma en dag för mycket än vad jag gjorde tidigare.. För kroppen tar så mycket skada.. och det är ingen som tackar en efter det..  Men trotts vad min hjärna säger så vill jag ut och jobba "min" helg. usch ja vet inte.. ja är fortfarande inte helt frisk men samtidigt vill jag ut och göra rätt från mig....hhmmm?? kanske är klokast att vara hemma hela helgen o ta nya tag till veckan? jaja få se då...Tycker alltid att det är så svårt att besluta när jag är frisk nog, för ja vill inte känna hur sjuk jag igentligen är.. Det är alltid min under sambo som talar  mej till rätta. Som nu den här gåmgen närj va sjuk.. Då väckte ja honom mitt i natten och fick min astmaattack och inte kunde prata  o andas osv. efter jaghade druckit min jätte varma honungsvatten och tagit iprentabletten så sa ja.. nä men nu är ja bra igen.. så ska ja på jobbet.. han tittade på mej o sa nej, de ska du då inte. strax efter sov jag o va sängliggandes, o är fortfande inte bra!!... 
Sån tur så fick jag en snäll o klok sambo som kan tala en till rätta :)
nä  nu ska ja vila lite.. hoj hoj


Till dej mamma

Denna stora text är för dej mamma! :D


Sjukdag 3.5

Hej.


Denna dag börjar då bäst.. Jag vaknade vid 8  men

 låg kvar till 9..mm skönt.. Astman känns lite bättre 
men jag är inte helt ok. Idag är de min första

sjukdag som jag årkar vara vaken hela dagen! Eller

kvällen är ju inte gjord än men de är ju en förbättring :)

Även lilla fina Hugo har fått lite mer kärlek idag.

Jag  årkade till och med vara ute en liten, liten

stund och busa=) Oj så glad hund man får för så

lite=)  Min fina underbara du.. Tänk att du står ut

med mej nu när jag är sjuk. Du klagar inte, du

väsnas inte, du kräver inget.. Alltså helt underbar!

Det du är bäst på är att pigga upp en om man är

sjuk eller ledsen. du lägger dej i sängen bredvid mej
och håller mej varm och trygg, sen tittar du på mej

när jag hostar och sen smyger du fram och ger mej

en puss när hostattacken är över.. Tack för att du

livar upp min vardag och tar över älsklingens

sysslor när inte han är hemma=)


Sjuk igen...

usch.. Nu är man förkyld igen! Här är man snäll och är barnvakt och så blir man smittad :D hehe
Förkylningen kom tvärt igår kväll när ja jobbade och nu är ja sängliggandes och toarulla efter toarulle går ut!! Det började med halsont i går kväll och snuva och sen irreterad i ögonen.. Under natten fick ja ett litet astma attack och fick svårt att andas och tät i näsan, smärta i benet.. Fort efter medicin, ipren och VARM honungsvatten!! Ja sen var det bara att ringa jobbet och sjukanmäla sig..
Under mina år som jag har jobbet så är det bara detta år som jag har varit så sjuk så mycket att jag måste stanna hemma??  Känns verkligen inge bra. jaja det blir väl bättre. jag får hoppas att nästa år är ett "friskt" år hahah
Nä usch nu måste ja sova lite.. kram på er


Barnskratt här på gården Lucken:)

hela helgen har varit fullt upp..  I fredags for älsklingen och kolla på en jordbrukare som han tänkte ge ett bud p¨å men ägarn i huset var inte hemma så det blev inget=/
Sen på lördag for vi till umeå och titta runt lite på affärer osv Sen for vi och hämntade min brorson Mattias som skulle sova här till på söndag=)

Så vi for först och köpte en film som Tias ville ha och en bok (Bolt) Sen var Tias så duktig och hjäpte mej och kratta ihop alla lövhögar till traktorskopan! Sen fick han köra lite traktor med oskar. (Se bilderna nedan) han va super duktig :) Och en del ryktande på hästarna blev det också.. Sen bakade vi pizza som blev super good!! ;D Sen blev de lite jäsning i soffan framför tv (Tias nya film) Sen blev de kudde mot huvudet=) och det gick jätte bra för Tias.. Med lite lampor tända och bokläsning så somnade Tias som en stock.. och jag blev hes av all bokläsning!! :D heheh

På söndag va de ju skitväder..Regn och storm.. Lilla Tias hade blivit lite förkyld och fått lite hosta och snuva så vi var inne och såg film och gjorde ordning ett "eget" fotoallbum till Tias som han skulle få ta hem..(Lite bilder på hästarna och traktorkörningen och lite annat)
Sen fick vi besök av Anders & Max. max är en pojke på 3.5 år så Mattias fick en kompis en stund att leka med.. haha ja att en trapp kan vara så rolig att åka på rumpa ner för ;D Sen blev de go fika som Tias hade besällt.. Glass, chokladsås och marränger!! haha

så helgen va full bokad men på ett mycket positivt sätt!! Hoppas verkligen man får vara barnvakt snart igen=)

Kolla på bilderna här nedan så få ni se hur duktig lill Tias ha varit här=)

Bästa bilden är när oskar nickar fotbollen.. Fick till bilden riktig bra!! :)


Lite bilder sen i helgen när vi va barnvakt :)


tandraspning och lugnande..

Nu har Vetrinären varit här..Usch har aldrig varit medom desslike!
Akke & Lillen fick sin sissta vaccenations spruta.. Det gick bra.. Men sen kom vi in på tänderna..hhmm..

Nikita tänder visste jagatt det skulle gå bra för ja har varit så noga med dom sen jag köpte hennes. jag fick bra beröm om sköttseln på hennes tänder.. dom  såg jätte fina ut för  hennes ålder :)

Lillens tänder losstnade och växte fint för hans unga ålder så de va helt ok! =)

Akkes då..Hmmm detta ha ja aldrig varit med om..Akkes vägrade först låta vetrinären titta på hans tänder. Men de lilla som han fick känna så kunde han konstatera att det behövdes verkligen raspas här.. Jo jag hade mina aningar för han ha varit svår att hålla jämn hull på den lilla tiden ja ha haft honom...och han har ätit  långsamt sitt foder (men de gör en del)  och varit strulig lite i munne när vi har ridit.. Så något var de som behövdes tas bort, helt klart! men så här mycket..?? ojoj Först fick han ge min lilla stjärna lugnande och sen börja raspa.. min lilla kille.. kan förstå att vetrinärassistenter inte ha de så lätt.. För mina armar domnade bort när ja skulle både hålla i han och hålla upp hans vackra huvud...men det gick bra:) Tydligen hade haninte fått tandvård å¨mins 5-6 år! usch hur kan man strunta i de?? Så ja kommer att märka skillnad på ridningen och han kommer att få det lättare att äta och hålla hullet nu=) Så nu skulle ja inte jobba så mycket med han på ca 1-2 veckor för han kommer att vara öm i munnen, de förstår ja som han fick hålla på!!
Men nu kan ja sova med gått samvete igen och Akkes kommer att få känna sen när han ha kvickna till hur fin mun han har fått.. Min lilla älskling.. Nä nu ska ha ut i stallet och se om han börja vakna lite... hoj hoj

RSS 2.0