Italien eller Paris?

Nu vet jag vart jag skulle tänka mej att fara på smekmånad.. Italien eller Paris :)

Undra vad älsklingen tycker om det ;D?

Våran dag! Puss till dej

Idag den 28 februari firar jag & älsklingen att vi har varit har varit förlovade i  6år. Puss på dej min blivande man!

Älsklingen jobbar extra denna helg så vi firar väl inte på något speciellt sätt... Jag lagar lite god mat till middagen och annars blir det lite  mys framför tv...Tänkte först att vi kunde göra som förra året när vi firade 5 år..Då åt vi middag på en kina resturang och sen bio.. Men nu när älsklingen jobbar till senare i eftermiddag och jobbar igen tidigt i morgonbitti så får man respektera det!
Mej går det ingen nöd på för jag är ledig i morgon också=)

Nä nu ska jag städa lite och förbereda lite innan jag sk tvätta lite kläder så vi har rena till veckan ;D

Men först blir det en spa stund för mina naglar och fötter!


Grattis Sanna på födelsedagen! :)

Snart firar vi att vi har varit förlovade i 6 år!

Både jag & älsklingen var ledig igår.

Vi for med hästarna tillsammans på en mysig ritt :)

Städade lite och bytte rent i sängen.. Så nu ligger det jätte härligt blått satin lakan i sängen som vi fick av  min syster :) Både underlakan, påslakan och till 4 örngott.. Riktigt nice!!

Vi satt och skrev lite i våran bröllopsbok senare på kvällen.. Vi fyllde i lite på inbjudningslistan...

Hoppas att hovslagarn kommer på  söndag?

På söndag den 28 Februari firar jag & älsklingen att vi har varit förlovade i 6 år!



//Trevlig helg önskar vi från Skogsgläntan....

Audin till verkstaden

Nya bilen ska rulla in på verkstaden!

Hoppas få hem dej snart...


Nu har du vandrat vidare min ängel.

Nu har vi kommit hem..Nu h ar vi fått tagit farväl av våran ängel..Oj så fint det var..

Du min ängel du skulle ha blivit jätte stolt och nöjd hur din sissta dag såg ut här på jorden. Dina blommor skulle du älska, allt var perfekt!! Sångerna, prästen, alla färger på blommorna var perfekt och bar just fram den du var...Du betyder mycket mej och jag kan nog prata för alla när jag säger att du betyder mycket för alla trotts du har vandrat vidare.Vila nu i frid min kära..men lova mej, ge styrka och släng några skyddsblickar mot din partner som nu är kvar på jorden.. Det är min sissta önskan..Snälla!! Vi ses snart igen...Älskar dej....!



Sen rasade våran nya bil på vägen hem.. Vi blev stående i Hörnesand vid E:an..Men så snäll bonuspappa som jag har så kom han och  mamma med traktorn "volvon" och skjussade hem oss.. Gissa om vi var något frusna när dom kom efter ca 3 timmar... 26- och snöstorm var det där vi va!! Så nu sitter jag och mamma och plockar upp alla saker som vi har köpt på resan och alla kläder från väskorna medans älsklingen och min bonuspappa är och hämtar hem våran bil som vi fick lämna kvar.. Ja säger då det, Mercedes ska det va! (Mercan som drar hem audin)


Snart ett farväl...

Jobbar 7-12 tur i dag:) Nice.. Så det blir direkt att gå ut till stallet och göra bort det och sen packa det sissta och duscha osv.. När älsklingen kommer hem vid 4-5 så är det bara att packa bilen och brassa iväg söder ut..
Vi mellanlandar i Gävle hos mamma på en bensträckare och en kaffepaus:) Sen vidare...

Imorgon min ängel ska vi säga adjö och jag kommer önska dej en fridfull resa dit du ska och jag ska ge dej många tårar både för att jag ledsen för att du lämnar jorden och sen glädjetårar för att jag fick känna en sådan fin ängel som dej!
Jag lovar jag ska vara där, och du ska få träffa min blivande man! ...Jag lovar att du kommer att älska honom :) För det är en värdefull människa i mitt liv!

Annars så känns dagen rikitg bra, solen gör det mesta faktist...Jag känner att nu när dagen är nära för ett farväl av min ängel så börjar känslorna vackla lite...Tårar hit och dit och tankar..fast denna vecka ha rullar på riktigt bra...Tror att man har "slängt" bort alla jobbiga tankar...Och att man ska ta dom sen.. Men nu är det SEN!! Nu vill dom ut.. Så känns det i alla fall.. Jag sovde inte bra i natt..eller oroligt rättare sagt...Det blir nog mycket prat och tankar under bilfärden.. Men det är nog bra.. För mitt huvud tänker som bäst (funkar)t underbilkörning/åkning...:)

Alla hjärtans dag!

Vilka underbara dagar det har varit under helgen :)

Idag fick hundarna följa med på jobbet, så varge lucka och rast har jag lagt på doggisarna!

Sen åt vi lunch tillsammans och myste ute i solen hihi

Synd bara att det är mörkt och kallare när vi åker hem..

Ikväll ska älsklingen och jag laga en god middag tillsammans och mysa lite.. Blir som en liten "lördag" ;D

Ledig i morgon så det blir nog att åka en lite sväng till Umeå. Älsklingen ville ha lite råd vad för kläder han ska ha på begravningen till helgen...Om han nog skulle få välja själv så skulle det bli från secondhand eller nåt..Han är så snål mot sig själv och slösar gärna mer på mej. Men icke nu SKA vi köpa något i alla fall innan bi begär oss hem ;D

Sen fick man en underbar morgon tillsammans med älsklingen innan vi skulle skiljas åt igen... Som inte har varit standard  denna vecka nu...pga vi ha typ gått skiftbyte hemma.. Längtar ju efter du sötnos...Hur som hellst så stod det en jätte fin blombukett  och gelehjärtan i en ask på bordet när vi skulle morgonfika=) Så fint!!  Blir lite bortskämd va;D? Nä men det är alltid kul att få kännas "ihåg kommen"
- Hans present får han öppna vid middagen tänkte ja :D

Många kärlekskramar från Skogsgläntan

Sötisen är bara för söt :D

Jobbar hela helgen.

Paketet kom igår med GPS & kameran=) haha o älsklingen var bara tvungen att åka till mej på jobbet och visa att han hade kopplat in nya GPS:en heheh ;S sötnöt!!

Blev riktig fina bilder med kameran. Äntligen kan man ta kort inomhus ;D ska lägga in några premier bilder sen..Tänkte visa hur "frieri" ringen ser ut :)


kram och hej tack för mej..


//Skogsgläntan


Sötisen är bara för söt :D

Jobbar hela helgen.

Paketet kom igår med GPS & kameran=) haha o älsklingen var bara tvungen att åka till mej på jobbet och visa att han hade kopplat in nya GPS:en heheh ;S sötnöt!!

Blev riktig fina bilder med kameran. Äntligen kan man ta kort inomhus ;D ska lägga in några premier bilder sen..Tänkte visa hur "frieri" ringen ser ut :)


kram och hej tack för mej..


//Skogsgläntan


Vår nya bil! Audi Turbo Diesel


Shopping i Stor Stan med Linn

idag blev det lite sovmorgon..Lite längre än beräknat ;D Älsklingen kom hem vid 5 i morse och med hunden Saga som vi ska vara hundvakt åt nu i ett par dagar :)

Sen tog jag ny bilen och brassade i väg till stor stan heheh Skulle träffa Linn där och vi skulle runt o titta lite... Jag skulle söka efter nya pärmar med "månadsflikar" och bröllopsbok för planering osv Och jag hittade allt som jag hade skrivit på lappen igår;D  
Så nu är kläderna köpt till begravningen och en liten fin gåva till äsklingen på  alla hjärtans dag! Och vi hann dessutom hälsa på katta i deras nya lägenhet!-Jätte snygg 

Nu ska jag ta in hästarna och Se om kronhjorten står bakom stallknuten och ska skrämma slag på mej igen.. haha Räcker med att han stod där nu i kväll (som alla kvällar)när jag skulle tända lampan till hästarna;D  
sen blir det att göra ordning nya pärmarna och mixtra  med bröllopsboken och tända lite ljus och mysa med hundarna=) 
Är hemma ensam till tidigt i morgonbitti..Börjar bli van att sova ensam nu så nu är det lugnt ;)men man sover alltid bättre när älsklingen ligger bredvid en..!!

Sen ringde en fotograf som frågade om jag ville vara "fotomodell" (och bli sminkad) för en dag och ta med en kompis. Det var syrran som hade tippsat dom :D  Så vi få se om jag få med mej älsklingen eller Linn. Det är i Stockholm (närmast) så dom skulle höra av sig nästa vecka så jag kunde få lite betänketid :)

Kram från oss i //Skogsgläntan

Bröllop & ny bil

Hej.. Nu efter lite vintervila så är jag åter igen med lite nyheter :D haha

Om vi backar tillbaka till den första februari 2010 så ska jag berätta en STOR nyhet som gjorde just den kvällen oförglömmlig för mej.. En värdefull person som jag älskar mer än något annat frågar mej om jag vill dela resten av mitt liv med honom.. Självklart sa jag JA!
Japp det är precis som det låter.. jag ska gifta mej sommar 2011 med min underbara älskling!
Va, jag kan inte förstå.. jag kan inte förklara känslan men den är underbar.. Tanken på bröllop och ett liv med min livshalva sprider en varm känsla genom hela kroppen... Längtar otroligt mycket att få se älsklingen i kavaj och slips och stå "där framme" och vänta på mej...  Jag har köpt en del bröllopstidningar som vi kan få lite tips ifrån... Men herregud VI  ska gifta oss!! :) kan  ni förstå? Tänk att vi två ska bli en. Jag är verkligen den lyckligaste tjejen i världen!! ;D

                                                                    Helgen som gick...

I helgen for vi på en flygresa och hälsade på min familj och bodde hos min syster och hennes familj..Jätte mysigt....vi kom överrens om en jätte fin blombukett åt min/våran ängel och allt känns något bättre nu.

Påvägen hem körde vi hem våran nya bil:) japp nu har vi äntligen hittat oss en kombi som passar oss perfekt...Tänk att jag har världens bästa pappa! :)
och vi mellanlandade hos mamma och bonuspappa för att visa upp nya bilen ;D hehe

så efter många tårar har älsklingen betsämt sig att låta mercan får gå i pension.. :)?

Sen har vi beställt en ny digitalkamera och en GPS.. Skulle  komma i veckan. Hoppas den kommer i morgon...

Så just nu är det liv i holken.. Så i det mörka efter min ängel hastigt lämnade oss så gav min älskling en ljus tunnel åt mej när han friade. Bättre tillfälle kunde det inte bli.tack för att du finns!

Sisst men inte minst, grattis Cillan för körkortet!

Nä nu ska jag skissa lite på bröllopsklänningar...och planera lite inför morgondagen..

Trevlig kväll hälsar vi från //Skogsgläntan


RSS 2.0