En bukett med tulpaner åt Gården Lucken för sin utstrålning av kärlek & harmoni


En bukett med tulpaner åt Gården Lucken för sin utstrålning av kärlek & harmoni


Älsklingen på jobbet med sin Cat 325c


Jag med Älsklingens grävare. Cat 325C


Dagens inköp/Aktivitet

Japp nu har man varit duktig och köpt en stegräknare. jag och några till på jobbet har samlat ihop ett *Gå* lag. så på måndag börjar tävlingen=) haha man ska hellst *minst* komma upp i 10.000 steg per dag!! hoho sj så har man lyckas komma upp i 353 steg fram till kvart över nio på lördagmorgon.. haha ha typ bara alla kvar ;D
så heja på MYRORNA!!

Igår fick jag följa med oskar en stund på hans jobb, haha och man fick köra en cat grävare=) haha skit kul!!  ha tagit lite bilder som kommer upp sedan när jag kommer hem från jobbet=)

ha en trevlig helg!! kram // Från oss i Gården Lucken

Dagens besök i hästhagen..15 Mars


Rätt låt för Sverige?

ja va tyckte ni om låten som vann då i kväll på melodifestivalen?
jag kan inte säga att det var fel låt men inte rätt heller?? Jag trodde endå att Måns eller sarah skulle vinna.. men Malena va bra hon med.. så ja tror att sverige får en bra chans? =) Nän nu ska jag säga god att till er så får vi smälta in allt från melodifestivalen i kväll.. ja behöver då de.. !! Nu hörde ja att kocken o oskar kom in från bilskruvningen.. så natti natti...//kram Ingela

Årets kock!!


Trappen


Tv-rummet


Helgens aktiviteter...


Sanningen...


Dom bästa!!


Hundbesök-Saga


Dagens dricka- Alkoholfri öl.


Vår tuffa infartsbelysning!


Hallen


Tv hörnan


Lite nytt på tv-bordet. Present från mami


En present av Alexandra till oss


14 Mars

                                                                                             Hej


Nu har man en ledig helg och vi är friska!! =)
Idag ska vi få besök av en som heter Dennis - våran privata kock heheh oskar ska hjälpa han att koppla in stereon i hans bil och sen va de nåt annat dom skulle skruva med.,. så då ville Dennis bjuda på en god middag som han ska laga här=) nåt med fleskfilé.. berättar senare vad de blev=) sj jag ska verkligen bara njuta av maten..

Annaras blir det bara en lugn och skön helg för oss. i dag har jag varit ute på en promenad och Dennis hund Saga fick även följa med..
sen så fick vi se några skoterförare hoppa över åkrarana våra bakom huset.. jädrans vilka hopp dom gjorde.. jag stod o heja och tyckte de va skit tufft medans Oskar stod och buttra att dom köra på våran åker och sen att dom skvätte ner snö på vägen :D heheh
sen blir det lite bakning inför melodifestivalen.. Hoppas nu nån bra vinner och inte carolina af ugglas!!
Jo sen måste jag berömmam ej själv och även min  med hjälpare Oskar min Kära! vi har städat och skura husets alla golv och tvätta och bytt rent i sängen :D ahaha och jag tror att Oskar tyckte det var jätte kul att byta rent isängen för han sprang som en virr höna runt övervången med täckten och sjöng -nu blir det rent i sängen nu blir det rent i sängen!! hahah ja han få gärna ta mitt jobb.. själv så är man ganska läss på att renbädda och bädda sängen överhuvutaget.. men de är jäklit skönt att lägga sig i sängen när de är rent och luktar fräscht!

Igår efter jobbet for vi på på Willys får vi skulle handla hem lite inför helgen och nästkommande vecka, så stötta jag på en gamal bekant. Ingalill. oj så kul.. vi prata så det ekade på willys hahah men kul va de.. fick just veta att hennes dotter som är jämngammal med mej fick en pojke i januari:d oj så kul!!  enda ja kunde tänka på va när hon och ja va små och lekte en massa och hade jätte kul,kan som inte fatta att hon ha blivit mamma.. men stort grattis Angelica!! :D alla i våran närhet har eller ska få barn..  va ska detta  betyda??  :D

Hundarna är nöjda idag som fick besök av Saga...Dom busar somn tokar!

Hästarna: ja Nikita fick vila igår så idag ska vi ta en barbacka sväng längst vägen och mysa på... Lill Akke får dessvärre en period av vila pga en sko borta =/  men de kan vara bra för herren för han har gått så fint nu så han kan få en belöning med lite vila och få mer ompyssling i stället=)
 Nä nu ska jag gå till köket och ser hur de går för kocken i köket heheh.. ha en trevlig lördagskväll gott folk!!
Ni lär nog få höra av mej snart igen! kram   // Ingela


Oskar rensar taket från snö :D


Fredag de 13 :e

men åå inte sant! Nu har jag suttit på datorn i 30 minuter från min lunchrast och höll på att skriva ett bra inlägg varför vi har varit dåliga med att blogga! men nu hinner jag inte att skriva om allt. s¨å jag skriver lite kortfattat varför:
Först har vi varit mycket sjuk. först influensan, vinterkräksjukan och nu en lättare förkylning som satte sig i lederna. och sen har oskars bil krånglat så jag har varit tvungen att skjussa in och hämtat han. så den veckan blev det tidiga mornar och tidiga kvällar. Sen har vi varit i Gävle och hälsat på hos min mamma..

Annars rullar det på i gården.  Hästarna rids och hålls igång.. Akke börjar bli riktigt fin.. vet inte om jag inbillar mej men jagtycker att han ha byggt muskler på rumpan , bogen och halsen s¨å fortsätter det så här så kommer vi snart att börja va på banan=)
Nikita har tappat nån cm från tunnan så kallas mage. Igår gick hon riktigt fint!! =)
Lillen har fått nånslagt värmeutslag och har börjat klia bort pälsen så jag ska raka han snart så det känns bättre för han.. o sen blir det lättare för han att få sommar pälsen i sommar=)

Efter våran magsjuka så har vi lyckas bibehålla vikten!! :D Så beröm till oss :D

                                         Kram //Ingela

Jag i Gävle

Jag Nu har man färgat håret och köpt ett nytt hårspänne.. och mitt hår har växt som ogräs.. heheh =)

RSS 2.0